Vuosikoira 2018: Dooris. Signeerattu, numeroitu, rajattu 100 kpl:een sarja. Muotoilija Markku Salo

Viekö Dooris sydämesi?
Filigraaninauhaa, puuteroitua malvaa ja karkkia

Keväällä tekee mieli reissuun, katsomaan muita maisemia, virkistämään mieltään. Näin ajattelee myös Dooris, muotoilija Markku Salon kuudes Vuosikoira. Doorista suunnitellessaan Salon mielessä väikkyivät keväisen levottomuuden ohella värit. Mikä kuvaisikaan paremmin Doorista kuin puuteroitu malva, joka on kiedottu valkoiseen, vauhdikkaaseen filigraaninauhaan? Tunnelman kruunaa häntä: pyöreä ja herkullisen näköinen kuin karkki.

Markku Salon suunnittelema vuoden 2018 vuosikoira Dooris on valmistettu Nuutajärven Lasikomppanian hytissä käsityönä. Sitä valmistetaan 100 kpl:een numeroitu ja signeerattu sarja. Hinta on 380 €.

Vuosikoira julkistetaan tänä vuonna erityisenä juhlapäivänä, sunnuntaina 25.2.2018. Erityisen päivästä tekee se, että Nuutajärven lasikylä viettää tuolloin 225-vuotissyntymäpäiväänsä. Markku Salon galleria vanhassa Paja-rakennuksessa on tuolloin avoinna klo 12–16. Kylässä tapahtuu myös paljon muuta. Täsmentyvää ohjelmaa kannattaa seurata verkkosivuilta www.nuutajarvi.fi.

Vuosikoiralle on useita varauksia, ja sitä voi tulla katsomaan/noutamaan julkistuspäivästä lähtien. Jos olet tehnyt alustavan varauksen etkä pääse tuolloin paikalle, ota yhteyttä, jotta voimme sopia esittelystä tai toimituksesta. Ota yhteys ensisijaisesti sähköpostitse, voit myös soittaa.  Jos et ole varannut etukäteen Vuosikoiraa, kannattaa joko tulla paikalle tai ottaa yhteyttä, sillä valmistuserä on edellisinä vuosina loppunut melko pian.

Kalenteriin kannattaa merkitä jo nyt myös Nuutajärvi-päivä, joka järjestetään lauantaina 19.5.2018 sekä Lasivitriini-tapahtuma lauantaina 25.8.2018.

Kesäretken kohteeksi suosittelen niin ikään Someron Kivimeijeriä, yhtä persoonallisimmista ja järeimmistä kesänäyttelykohteista. Kesäkuun puolivälissä avattavassa näyttelyssä on esillä muun muassa Markku Salon uusia teoksia. Jyhkeä tila antaa odottaa jyhkeitä teoksia. Seuraa verkkosivuja www.someronkivimeijeri.fi.

Lisätietoja: Galleria Markku Salo marjaleena.salo55(at)gmail.com, puh. 040 563 4356, Marja-Leena Salo