Markku Salon Jään taju on ja ei ole sitä miltä vaikuttaa. Kolmimetrinen, hauraan näköinen lasiteos riippuu katosta kuin valtava kaulanauha. Pâte de verre -tekniikalla toteutettu teos on ollut esillä muun muassa Venetsiassa Aperto Vetro -näyttelyssä ja Ruotsissa Global Art Glass -biennaalissa.

JUHLAT – Nuutajärven ja Arabian taiteilijayhteisöt näyttelyssä on esillä teoksia 21 lasitaiteilijalta ja keraamikolta. Molemmat taiteilijayhteisöt työskentelevät maamme taideteollisuuden kannalta keskeisessä ympäristössä, joilla molemmilla on juhlavuosi: Arabia täyttää 140 vuotta ja Nuutajärven lasikylä 220 vuotta. Näyttelyyn osallistuvat kaikki Arabian Taideosasto ry:n taiteilijat: Fujiwo Ishimoto, Heikki Orvola, Heini Riitahuhta, Heljä Liukko-Sundström, Inkeri Leivo, Kati Tuominen-Niittylä, Kristina Riska, Pekka Paikkari jKim Simonsson. Nuutajärven lasikylästä näyttelyyn osallistuvat Sara Hulkkonen, Alma Jantunen, Marika Kinnunen, Kerttu Nurminen, Jonas Paajanen, Anu Penttinen, Johannes Rantasalo, Markku Salo, Tero Silver, Jenni Sorsa, Lea Swantz, Heikki Viinikainen ja Matti Vilppula.

JUHLAT – Nuutajärven ja Arabian taiteilijayhteisöt. Näyttely avoinna 9.6.-31.8.2013 joka päivä klo 10-18 (poikkeusajat juhannuksena). Vapaa pääsy. Nuutajärven Vanhan hytin halli